sobota 3. září 2016

Pohrátkové pexeso a jedna chystaná novinka

Už se nám ty Vánoce zase trochu přiblížily, takže pokud již nyní vymýšlíte, co krásného dětem pod stromeček, zbystřete.

Z festivalu Hravě a zdravě jsme si donesli Pohrátkové pexeso. 26 karet s ilustracemi z knížky, se kterými můžete hrát klasické pexeso, nebo z nich pomocí značek na okrajích karet složit celý roční cyklus, nebo si k nim vymýšlet vlastní příběhy - součástí jsou i kartičky na dotvoření.


Alánek - strom


Všechno odstartovala knížka Pohrátky. To jsem se ještě s jejími autorkami neznala. Prostě se mi "jen" líbila a napsala jsem o ní na blog. A toho si autorky všimly a tak jsme se nějak střetly :-) Vídáme se na různých akcích a jsou to vždycky sice hektická ale moc milá setkání. To dnešní nebylo výjimkou. Odcházeli jsme bohatší o pár zážitků, příjemných chvilek a taky o to pexeso :-)

Pokud se vám Pohrátky líbí stejně tak jako nám, budete si moci brzy koupit i audioverzi příběhu. Pohádku namluvili Andrea Elsnerová, Bára Hrzánová, Klára Oltová, Arnošt Goldflam, Jiří Lábus a Miroslav Táborský.
Na Hithitu právě běží 45denní kampaň, jejímž cílem je získat finance na originální booklet. Na oplátku dostanete parádní odměny a exkluzivní limitované edice pohrátkových balíčků.

Doma pohádky a písničky na CD posloucháme docela často. Máme jich jen pár, důkladně je vybírám, stejně jako knížky, a tahle pohrátková rozhodně nebude chybět. Moc se na ni těšíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :-)