pátek 25. března 2016

Lodger rukávník

Zdravím vás všechny po dlouhé době. Prostě nestíhám a bojuji s jarní únavou. Beze srandy se mi tu nakupilo asi 10 tisíc fotek, ke kterým jsem chtěla napsat články. No možná na většinu už nikdy nedojde.

Ale tohle jsem slíbila.

Zima už sice pomalu končí, ale pár studených dnů (a hlavně večerů) ještě určitě bude. Případně pokud někdo miminko teprve plánujete/čekáte a vybíráte výbavičku, může se vám tahle recenze hodit.

Rukávník rozhodně není od Lodger první věc, kterou máme. Od této firmy máme doma dva fusaky, zavinovačku, deku, dvě plenky/dečky, osušky, čepičky, i nějaké botičky do kočárku jsme měli. Vzhledem k tomu výčtu je asi jasné, že jsme s touto značkou spokojeni.






Pokud vím, tak rukávník mají v nabídce relativně krátkou dobu, rozhodně ho neměli, když byl Starší malý. A když ho do nabídky zařadili, tak jsme ho nějak míjeli, myslím, že byl tehdy snad i na suché zipy, prostě nás příliš neoslovil.
Loni na podzim jsme ho ale nakonec pořídili, protože k našemu Urbu Donna Wilson se barevně perfektně hodil.










Ten náš má už patentky, takže na kočárku skvěle drží. Jezdili jsme s ním celou zimu, ve sněhu i v dešti, a obstál na výbornou. Hřejivý je dost, materiál moc příjemný, na údržbu nenáročný, může se prát normálně v pračce. Což třeba u našeho rukávníku na Stokke bylo nemožné, jelikož na něm byla napevno přišitá kožešina.

Sečteno podtrženo - s klidem doporučuji, v podstatě nevím, co bych mu vytkla. Svou funkci splňuje dokonale a vzhledově je jednoduchý, kombinovatelný, krásný.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :-)